Dviejų savaičių palydimieji mokymai

Kiekvieną savo darbo dieną, skiriu šaltiems skambučiams. Pirmas barjeras dažniausiai būna administratorės. Pagal savo sudarytą skriptą siekiu pabendrauti su įmonės vadovu arba netokiu idealiu atveju su personalo vadovu. Skriptą esu išmokęs, puikiai žinau paslaugą kurią parduodu ir man tai padeda pasikviesti potencialius klientus į susitikimus.
Mūsų paslaugos pakete - pardavimų vadybininkų atrankoje yra dviejų savaičių palydimieji pardavimo mokymai. Jie skirti tam, kad naujai pradėjęs įmonėje dirbti pardavimų vadybininkas galėtų greičiau siekti rezultato.
Kartais iš klientų išgirstu, kad mokymų nereikia. Mes ieškome vadybininko su patirtimi. Šioje vietoje visada nesutinku. Argumentuoju, kad patirtis ir įgūdžiai yra labai gerai, tačiau per pirmas dvi savaites bendraujant iš patirties, ieškant tinkamų formuluočių, argumentų paslaugai, argumentų prieštaravimų įveikimui deginami klientai. Tą pastebėjau iš savo patirties, kuomet dirbdavau samdomu pardavimų vadybininku. Kas iš to, kad turi patirties, bet gerai nežinai ką pasakyti klientui. Po kiekvieno išgirsto ačiū nedomina, ieškant kaip patobulinti pokalbį. Taip pokalbis, po pokalbio, deginant laiką ir klientus atrandamas bendravimo būdas. Panaši situacija ir bendraujant su esamais klientais. Esi naujas vadybininkas, tau skambina įmonės pastovus klientas ir turi suktis iš padėties. Nesinori, kad pastovus klientas skambintų vadovui ir klaustų koks ten naujas grybas pas tave dirba.
Kad tokių klaidų išvengtų klientai, dirbame su naujai pradėjusiu dirbti pardavimo vadybininku. Suteikiame dviejų savaičių trukmės intensyvias treniruotes. Tokios treniruotės padeda pasiekti, kad klientas nepadėtų ragelio, užsimegztų pokalbis, būtų pasiektas susitarimas susitikimui.

Posted on December 2, 2021 .